klant Review

laat ons een beoordeling achter graag.

16 thoughts on “Testimonials”

 1. Ali (Vrasene. Belgie)

  Zeer tevreden over het werk. Diegene die bij mij is komen werken was altijd op tijd, respectvol en voerde zijn job perfect uit. Het is de 2de keer dat ik aan vraag om een job uitvoeren en was niet teleurgesteld.

 2. Aras aanemers did a bathroom renovation for us and we are delighted with their professional work. Very on-time and very polite. I recommend them for every kind of renovation and maintenance work.

 3. IK ben erg tevreden over de service en kwaliteit van het werk. IK raad het iedereen aan als de kwaliteit belangrijk voor je is met een redelijke prijs.

 4. Prima werk. Het verdelen van athic in twee kamers, het bouwen van nieuwe badkamer en wc . Het werk was snel en met hoge kwaliteit

 5. Wij zijn tevreden over het werk . Hij werkt nauwkeurig, hij is eerlijk en betrouwbaar. Wij zullen hem dan zeker aanbevelen!

 6. Ali (Vrasene. Belgie)

  Open, eerlijk, klantgericht en betrouwbaar zijn de juiste sleutelwoorden, ze doen wat ze beloven.

 7. Doing a good job, as per plan, completing and delivering in time, feeling ownership and responsibility, polite and respectful. I am happy with the works Aras has performed in my new house at a reasonable price.

 8. Excellant travail, très vit, propre et efficace, et en plus ,il était très sympa, ils ont fait tous, dont nous avions besoin dans une semaine.

 9. Madineh nekooi

  Ik beveel Aras Bouwbedrijf aan iedereen aan.Ze hebben mijn constructiewerk in vijf dagen gedaan en het is erg mooi.ze zijn doorwerkend en stipt ….DUS aarzel je niet om contact optenemen met hun voor jou renovatie werk

 10. Wij zijn erg tevreden over het werk dat Aras heeft geleverd. Hij werkt nauwkeurig en komt afspraken na. Wij zullen hem dan ook zeker aanbevelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *